Brukskonkurranse

Flinke jenta!! :-)

Ikveld har Fanny vært å gått sin andre brukskonkurranse :-) Vi er fortsatt i klasse D tross at vi har opprykket. Føler at vi må få trent litt mer på lydigheten (spesielt kryp og skudd – hun har aldr gått hverken budføring eller legat på fellesdekk med skudd så.. Nå er hun jo skuddfast, men likevel :-)) før vi flytter oss opp en klasse.

Men men. Fanny var flink idag og fikk hele 284p! Og det med null på gå forran i line!! :-) Flinke jenta!! :-) Hun fikk 194p (av 230) på lydigheten og 90p (av 90 :-)) på spesialøvelsen (spor+budføring). Vi fikk 1 plass og 1 premie med opprykk (var kun oss i klassen da men..). Og trur kanskje vi burde begynne å trene på gå forran i line og snart slik at vi slipper å ha en nulløvelse.. :-)

Debut i bruks

Idag har Fanny debutert i bruks :-) Og tross at jeg nok hadde forventet litt bedre i lydigheten, så kan jeg jo ikke klage. Fanny fikk 10p på sporet, og det med det mest vanskelige spor jeg noen gang har gått! :-) Enda jeg la det ut selv! :-)

Terrenget var ikke akkurat det enkleste, og Fanny fikk forsere 4 bekker og klatre både bratt opp og ned. Det klarte hun for så vidt bra – verre var det med meg som var helt utkjørt når vi endelig kom frem til sluttpinnen :-) Men men. Trur at Fanny storkoset seg i sporet, og hun håndterte det på en ypperlig måte hvilket jo da resulterte i full pott :-)

Vi fikk 270p og dermed så er opprykket til klasse C i boks :-) Vann klassen gjorde vi og, med en ung, flott Cornelia som en meget god nr 2! :-)


Vinnerne i hver klasse. Bakerst og klasse D: Emma og Fanny. Fremst og fra venstre: Vinner kl A: Viggo Meier og Varg. Vinner kl C: Anne Lize Kynsveen og Bamse. Vinner kl B: Sissel Arntzen og Bonus.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter