Bursdag!

God jul og sånn:-)

I år har vi helt glemt å si GOD JUL! Så nå må det bli fortsatt gooood jul istedet:-) 1 juledag ble Pernille hele 7 år, det ble feiret på den måten hun liker best – med snop og ei treningsøkt med masse fart og lek i:-) Burde ha hatt et jule-ish bilde av henne men har kun av Thea så det for bli sånn det her gangen.

Fortsatt god jul! :-)
thea

Gratulere med 8års dagen!!

I dag blir Majas deilige valper hele 8 år og blir med det som veteraner å regne. Oi boy hvor fort tiden går. Føles ikke så lenge ut siden vi hadde den deiligste sommeren med de fineste små valper man kan tenke seg <3

Gratulere med dagen til Balder, Filip, Abby, Carlos og Mino! 
abby-leaving1-mediumabby-vakker-2svolvc3a6r-carlos-hp-i-fart-mediumcarlos7carlos-sc3b8tnos-smallfilips-nydelige-c3b8yne-mediumfilip-ismino-nydeligmino-kun-certet1mino badermino dytter balltre valper på gulvetbare-baldervi elsker tante thea401IMG_5262

balder

Gratulere med 3 årsdagen!! :-)

Det er veldig rart hvor fort tiden flyr,  nå er c-kullet blitt 3 år og voksne. Er sikker på at dere fremdeles vil være lille-babyan/gullungan i husan dere bor i uansett:-) :-) GRATULERE med dagen!!

Ollie hadde feiring i Oslo og her er fra skogsturen. Fint bilde av ei artig jente :-)

Ollie i skogen

 

Lotta og B-kullen er 7 år! :-)

Hipp hurra for Lotta og resten av hele B-kullen som er 7 år i år! :-) Håper at alle har hatt en finfin dag :-)  Lotta_rally

?

?

lottaNVCH lotta-emma lotta.ligg.yvonne

Artig hundestæsj!

I det sist så har jeg fått veldig mye moro hundestæsj-ting både til jul og til bursdag. En av gavene jeg fikk fra mine søstre på bursdagen var Pernille utskjært i stål/blikk, så søtt gjort assa :-)

bursdagsgave

Og i går var det suprise-party i hunde-hallen (er litt opprørt over at alle mine søte venner kan skrøne uten å blunke assa!)  og da fikk jeg en rosa tunnell!! Jeg er en heldiggris som har slike søtinger rundt meg, det kjenner jeg langt inne i sjela assa. Selv om søtinger tydeligvis lyver så det renner av de assa! Supergave fra super-venner! Kaffe og kaker var det også.  Hvis jeg ser litt rar ut i øyene på bildet så er det bare at jeg ble litt skremt sjø! :-) Tusen takk for en uforglemmelig dag !!! :-)

rosa tunnell

Gratulere med dagen Pretty Pernille :-)

I dag har Pernille feiret dagen med lang tur, alt for mye god mat, et digert bein som hun åt på kjøkkengulvet så det var deilig klissete etterpå :-) (Thea var kjempeflink å lå i ro hele tiden mens hun gomlet og åt :-))

I tillegg fikk hun en ny ball av type «yndlingsball», og var lettere elektrisk etter at bestefar kastet ball litt for lenge. Dagen ble avsluttet med å få lukte på rådyrspor, de sprang over veien akkurat da vi tuslet opp bakken for en liten kveldspromenad så det luktet altså sååååå spennende. Håper at vi rekker å få trent ei liten økt i morgen for det tror jeg frøken Pernille hadde hatt veldig godt av :-)

nykamera-to

Gratulere med dagen elskede Thea! :-)

Lille trinne deilige alltid snill-og-grei og supersøte Thea hadde bursdag når vi var på ferie :-) Hun og Abby ble feiret noe dager for seint men tror ikke de tok det så tungt :-) Når det vanker pølser og ekstra-snop så er Thea alltid fornøyd :-)

Det er rart å tenke på at Thea nå er allerede 9 år, tiden går liksom litt for fort for oss. Føles ikke så lenge siden hun så slik ut :-)

Thea_i_reisebag[1]

thea-valp

Gratulere med 9 års dagen din lille venn, vi elsker deg dypt og inderlig ! :-)

thea-med-briller

 

Pernille 5 år i dag :-)

Pernille fyller år i dag og har fått seg ny sele. Gry kjøpte til Hector og synes den var så bra at jeg fant ut at vi skulle teste den ut vi med. Har i noen år bare brukt Y-sele men tenkte det kunne være greit å bytte litt på det. K-9 virker å være veldig popluær så tror vi blir å like den vi med :-)

Veldig artig å kunne bytte «labels» også :-) Skal se etter hvert om vi ikke kan få navnene så det blir lettere å skille mellom Thea og Pernilles seler.

pernille

Maja 11 år!

Tenk vi har en 11 åring i huset! Vakreste, rareste, fineste og snilleste Maja har bursdag i dag. Dagen er feiret med tur (inkludert litt flørting med Hector og Flash) snop, trening (var gørrvill :-)) og «Hundevenn». Hun er veldig glad i de boksene og får det kun ellers om vi trener så det var stas :-)

maja2bestevenn

Gratulere med dagen lille venn! :-)

I dag har lille vakre snille Thea bursdag og blir hele 8 år i dag! Hun «joiner» dermed Maja som veteran, ikke verst for en liten sprek dame som Thea heldig fremdeles er :-) Vi er så heldige som fikk akkurat Thea,  en snillere og klokere hund en henne finnes vel ikke. Vi har feiret dagen med flere av de tingene hun liker best, har fått en HEL dentastick, litt for mye Vom&Hundemat til middag, tørrfisk å gnage på – og både tur og trening. Vi var å trente litt agility men mistenker at det var mest moro for hennes gode venninner Maja og Pernille – det var nok all maten Thea satte aller mest pris på :-)

2014 høst tur thea 046thea-mediumthea-valpcopy-of-thea-tunnel1copy-of-thea-hjuletthea-i-reisebag-web-versjon1thea-trener-kontaktthea-med-brillerThea valpThea i bilenthea på hjemmekontorCopy of IMG_2742

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter