C-kull

Lille-bollen :-)

I år skulle ikke vi stille noen hunder ettersom Thea er gammel dame og Pernille har «alt». Men når vi skjønte at Ollie bollen skulle være med oss og at vi skulle dra med Ellen og Terje så fant vi ut at vi kunne prøve å panikk-nappe litt så vi rakk å få være med i Kemi.  I Piteå så ryddet Birger litt opp i pelsen (tusen takk!) og da så hun straks bedre ut. Jeg hadde tenkt å samle på litt sånn Trumph hentehår på hodet men det ble så mye bedre uten :-)

Her er hun, vår lille hjerteknuser av «barnebarn» – alltid like blid og artig :-) Kanskje med unntak på bordet for det syntes hun var litt skummelt, skam meg som ikke tenkte på å trene på det før vi entret ringen :-) Til tross for at dommern ikke likte at hun «showet» og gikk med LP attitude med hodet opp mot meg og strake forbein halve tiden (Markus og Melissa har trent henne godt til Rally/LP altså:-)) så ble hun 2 beste tispe med reserve certet og reserve cacbiet. Ikke verst at ei lita rakkerjente som må sies å være lite forberedt for akkurat denne ringen :-)

IMG_7036

IMG_7040

Ettersom været var litt bedre etter showet så fikk hun gjøre det hun hadde mest lyst, nemlig ta seg en svømmetur :-) Veldig artig at hun ikke trenger noe grunn til å bære plaske utti å svømme seg en runde. Mora står bare å venter på at jeg skal kaste noe slik at hun kan hente og Thea liker helst å bare kjøle ned buken – eventuelt puppene :-)

God natt! :-)

IMG_3510

Ferie-løva :-)

Milo har kjørt til Valdres i sommer (det er vist ikke så lett å reise på ferie uten denne lille rakkarn:-)) Her har han fått bo på fjellstue og fordypet seg i Yoga – og møtt frittgående høner og melkekuer :-)

kanin

Snute mot mule, hoppe litt vekk, snute mot mule hoppe litt vekk, repat :-)

kua milo

Hva mener du med din seng? Denne har jo sengetøy altså :-)

senga

Litt vind i Valdresfjellene, men den guten er godt vant til det så det går fint :-)

vind

Bror og søster!

Bror og søster har fått møttes og tror faktisk de kjente hverandre igjen. De lekte fint i hagen og når vi gikk på tur. Men halvveis på turen så ble Hector litt sånn forstyrret over at mora var høyløpsk :-) Håper vi rekker å la de møtes etter ferien også så de får lekt mer uten slike dumme forstyrrelser :-)

IMG_6496 - Copy IMG_6481 - Copy IMG_6476 IMG_6477 IMG_6470 IMG_6510

Milo! :-)

Fått hilsen fra linselusa Milo! :-)

FullSizeRender

Ser han har klare likhetstrekk fra mora, er det ikke plass så tar man seg plass – om så man da må ligge oppå :-)

IMG_2367

Og liker bær, selv om det er gamle krøkebær fra i fjor :-) (litt redd for at han som mora bør holdes unna multe terreng :-)) Og like vakker som sin mamma, selv om de begge ser ut som om vi har pussa pipa med de :-)

IMG_2603

IMG_2606

Her med sin søte søster, med nesten like mye hår og som ei heller er så glad i gre seg – ikke rart de passer så fint sammen de to :-)

FullSizeRender_1

Gratulere med 3 årsdagen!! :-)

Det er veldig rart hvor fort tiden flyr,  nå er c-kullet blitt 3 år og voksne. Er sikker på at dere fremdeles vil være lille-babyan/gullungan i husan dere bor i uansett:-) :-) GRATULERE med dagen!!

Ollie hadde feiring i Oslo og her er fra skogsturen. Fint bilde av ei artig jente :-)

Ollie i skogen

 

Påska 2017

For en påske vi har hatt! Trodde det skulle bli litt styr med 5 voksne og 3 hunder på ei lita hytte men det var bare koselig :-) Lange deilige frokoster hver dag og ingen hunder som tigger ved bordet altså :-)

IMG_3238

Når vi spilte spill så var ingen stoler ledige :-)

IMG_3231

Ute i «hagen» fikk vi jevnlig besøk at reinsdyret  så vi måtte se litt før vi slapp ut bustetrollene :-)

IMG_4909

Ville man ta seg en ettermiddagslur så trengte man aldri sove alene, det var alltid en liten rompe som ville trykke seg inntil deg :-)

IMG_4947

Når vi gikk på skitur så var det med tre glade stuttbeinte, Thea syntes tidvis at det var litt sånn gørt å gå så langt, men da gikk vi heller litt roligere så hun kunne få gjøre viktige ting som å tisse og snuse litt :-)

IMG_3252 IMG_3242

Mor og datter, litt skummelt at de ligger på skinnfellen ved ovnen om kveldene for vi snover i de. Ikke så ulik Grevinnen og hovmesteren :-)

IMG_4960 IMG_3258

ikke bare vi mennesker som liker å sole oss:-)

IMG_3245 IMG_3261

 

Lille Ollie bollen :-)

I påska har både Pernille og jeg hatt døtrene våre hjemme, og vi er skjønt enige at det er så koselig :-) Det var bare så vidt Ollie fikk være med inn i kabinen for hun hadde blitt trill-rund siden sist :-) Så det ble litt slanke-påske-camp for hennes del. Hun tok det på strak labb og var like blid :-)

Her soler de seg sammen mens de venter på at vi skal bli ferdig med å pakke til hytta:-)

sole seg ollie pernille theaIMG_4867

Begynner å bli voksen liss-pia no :-) Ble litt rufsat i pelsen etter kun sporadisk napping men søt læll :-)

Ollie påska 2017 Ollie påska 2017 ligger

IMG_5011

Fra dagens tur, så vemodig at påska er over – men hundene koste seg på tur :-)

ollie thea og pernille rumpebilde IMG_5017

Her er i fra i går kveld når jeg tullet henne inn i teppe :-) «Den jækla bestemora som gjør så mye rart med meg assa!«:-) Savner den lille rakkar-jenta allerede! :-)

Ollie i teppet

Milo, best little pal in the world!:-)

Her kommer det et lite utvalg av hva unge Milo har på reportaret – så flinke begge to. Og jeg er hermed gørrmisunnelig på den rette fine ryggingen de får til! :-) Mine flyter ut både hit og dit så her må trenes! :-)

 

 

Mammadalt, sukker og salt!

Det går rykter om at Lillebror er en mammadalt, klart han er! Hector ter seg på samme viset «åhhh mammen min er så fin, faktisk den finaste i verden» sier han nesten alltid – om du da ikke frister med en ball da :-)

Tror Pernille har oppdratt guttan til å forgude mammene sine – men kanskje glippet litt med datra som elsker både mamma, bestefar, og kanskje mest av alt pappane sin. Og seg sjøl da :-) Man er tross alt en liten diva :-)

Her er Lillebror og Sunny. Stakkars Sunny synes ikke det er noe artig å drege på årene for da må jo masse tenner ut. Men når de først er ute så er ikke livet så værst der ute med havet :-)

Ps, jeg sliter faktisk av og til med å være helt trygg på hvem som er Sunny og hvem som er Lillbror på noen av Marias bilder :-) Men tror jeg kjenner igjen noen små spisse ører og litt lettere kropp :-)

16807610_10210210125066970_1882215305420892783_n 16836201_10154862044240575_2102107383057212260_o

 

Verdens best kompis nemlig! :-)

Viste dere at lille Milo er verdens beste kompis? Kanskje verdens beste lille mann? Ja så er det nemlig, i alle fall om man hører med Linda :-)

Den lille vakkergutten er med på alt, til og med Yoga-øvelsene. Og av å til tar slikt litt på så man kan ikke rydde bort alt med en gang men heller la prinsen hvile seg litt etterpå. Prinser fortjener nemlig det:-)

milo1milo2 miljo4 milo5

Han kommer når mamma roper – svever faktisk med sitt lille oterfjes!:-)

milo3

Når jeg ser på bilder av Milo så føles det av og til som om jeg ser bilder av Pernille, koselig å få følelsen av å kjenne «barnebarna» igjen. Og det er så fint å få oppdatering fra rakkar-ungene :-)

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter