Mentalbeskrivelse

Kaiser har tatt Mentalbeskrivelse

Igår var vi i Narvik og Kaiser fikk tatt Mentalbeskrivelse. Han gjorde en meget bra test så Per-Eirik er godt fornøyd :-) Hvis dere har lyst å se resultatet så finner dere det på Kaisers blogg: https://hypnotickkaiser.wordpress.com/

Her er noen bilder fra testen, tatt av bestandig like flinke Yvonne Andreassen :-)
kaiser_lek kaiser_ro
Kaiser er i gang med Mentalbeskrivelse :-)

kaiser_spokelse kaiser_skudd1
Stram kar når spøkelsene kommer! Og så litt lek ved skuddene :-)

kaiser_skudd2 kaiser_skudd3
Kaiser syntes ikke det var noen problem med skudd :-)

Lotta på mentalbeskrivelse :-)

Idag har Lotta vært på mentalbeskrivelse i Tromsø, og hun utførde den egentlig ganske som forventet :-) Ingen store overraskelser med andre ord :-) Resultatet ble godkjent, og tross at hun kanskje ikke er helt rasetypisk i dette med trusselatferd, så synes jeg at hun gjorde en god jobb :-) Og avreageringen er det ihvertfall ikke noe å si på! Ble faktisk litt imponert her – etter hun har sjekket ut så er hun helt ferdig, ingen reaksjon videre i det hele tatt, noe som er veldig bra synes jeg :-) Dette kommenterte også beskriver Maj-Brit Iden. Tross relativ høy trussel/aggresjon reaksjon på momentene, så har hun en flott avreagering! :-) Når det gjelder skudd så reagerte hun litt. Dvs hun rykket til, og fortsatte å leke. Under skudd ved passivitet så rykket hun også til og såg mot skuddretningen, men tok i en gang opp leken etterpå når den ble presentert. Så litt berørt er hun, men ikke noe verre enn at jeg tenker litt jakttrening vil fixe den biffen rimelig kjapt :-)

Protokoll fra MH’en kan dere se her

Mentalbeskrivelse

I dag har Kalle, Selma og Thea vært på mentalbeskrivelse og alle tre fikk bestått/gjenomført og har nå fått stemplet sine stamtavler! :-) Dommere for dagen var Ola Valan og Maj Brit Ilden og Valan takket spesielt for at Selma var med da det ikke var ofte at de fikk se Franske Bulldogger på mentalbeskrivelse tester:-)  For oss eiere så var det svært lærerikt å få observere hundenes reaksjoner på de ulike momentene i løypa. Her er de flinke hundene:-)

img_6972-medium

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter