God Jul!

God jul og sånn:-)

I år har vi helt glemt å si GOD JUL! Så nå må det bli fortsatt gooood jul istedet:-) 1 juledag ble Pernille hele 7 år, det ble feiret på den måten hun liker best – med snop og ei treningsøkt med masse fart og lek i:-) Burde ha hatt et jule-ish bilde av henne men har kun av Thea så det for bli sånn det her gangen.

Fortsatt god jul! :-)
thea

Jule-magi!

I dag starter jeg faktisk juleferien og det føles nesten litt magisk å kunne ha noen dager fri før jul. Som prikken på I`en så finner jeg julekort fra min hundgale-venninne Ingvild i postkassen. Det er lett å se på hennes Cairn Terrier tegninger at hun har levd med rasen i mange år – i alle fall føler jeg at kjenner igjen utrykk, sittestillinger, vindus-gløtting i hennes fantastiske fine bilder i fra våre egne dypt elskede rakkarunger.  Tenk å kunne tegne som Ingvild!

julekort

Mens vi venter på nyttårsaften …

Mens vi nå venter på at klokken skal bli tolv så har vi måtte gå ned i kjelleren for at alle hundene skal ha det bra. Vi har nemlig blitt verdens kjedeligste nyttårspartyfolk her i huset, ikke noe festligheter utover deilig mat og snop. Thea synes nemlig at nyttårsaften blir verre med årene og har sittet å tæva som om hun satt ut i ørkenen på en veldig varm dag. Når vi gikk tur i kveld så tok det lang tid før hun så ut som en ekte Cairn. Halen var nede og det er så rart å se henne slik, men etterhvert som vi gikk kom den opp, dog ikke så lekker og flott som hennes hale bruker å stå men heller slik rett ut :-)

Maja på sin side har erklært at det tisses for pokker meg ikke mer i 2015. Gud forby at man setter rompa ned og det kommer et smell. Nei da er det mye bedre å la være. Maja har sin egen måte å stresse på, hun går rett og slett og legger seg – og der ligger hun til det er føles trygt å være normal igjen. Hun foretrekker å ligge en plass der vi er, så det beste for henne er at hun får ligge ved noen som er på samme plass over tid. Så nå har hun vært lenge på badet hos Mia som har lakket negler, krøllet og sminket seg. Nå har hun funnet Harald som muligens er landets beste på å være rolig :-)

Pernille, vår største lille pingle synes ikke dette er noe å stresse med. Mat er mat og ball er ball selv om det er skytes opp raketter. På turen gikk hun med bratt nakke og høy haleføring som hun sa, dæken korr tøft det er men litt raketta og lys assa! :-)

Så nå er vi flyttet ned i kjelleren og gardinene er trukket for og da er alt ok for også Thea og Maja. Ikke akkurat den cooleste nyttårsfeiringen, men hva gjør man ikke for «ungene» sine? :-)

Her er  Thea og bestemor, Thea er definitivt bestemors lille øyestein og vet å utnytte dette til det fulle :-) Noen ganger tenker jeg at bestmor kanskje burde bare få ha Thea på heltid, men da tror jeg kanskje Thea hadde ville ha sett ut som en sel på kort tid. Når det ene ikke eier magamål og det andre ikke evner å si nei til bedende øyer så kan det fort bli my mat for en bitteliten kropp:-)

bestemor2 

Her er vi på tur til Sponga gravplass på julaften, en veldig fin tradisjon der alle får være med. Er vi tidlig ute så får hundene bli med helt inn, men er vi i 12 tiden så bruker det å være masse folk og er alltid veldig redd for at noen skal synes det er utidig at vi kommer med hunder så da venter jeg utenfor med de 4 beinte. Jeg bruker nemlig å være nedom lillejulaften for å si god jul til mamma og pappa <3 I år var det nydelig vær og fint sparkeføre, ikke helt enkelt å være 4 på en spark så til neste år skal jeg ønske meg en kickspark! :-) Nedover bakkene får pelsdottene springe løse, det beste er å ha de bak men Pernille kan finne på å bli litt vill når farten blir for høy :-)

mens vi venter

Jula er over – Godt nytt år! :-)

Da er jula over for denne gang, og julebesøket er dratt sørover igjen :-)
I år har vi hatt besøk av søteste Milla i 2 uker, mens hennes familie feiret jul/nyttår i Australia! Heldiggriser assa!! :-) Nå følte vi oss i grunn veldig heldige vi og, som faktisk fikk ha Milla på besøk. Hun er en utrulig rolig, flott og enkel hund å ha å gjøre med :-) Det ble ikke så veldig mange bilder tatt i jula, men her er noen av de :-)

Vi feiret julaften den 23 des siden ungene var hos oss da (de var hos pappaen sin på julaften). Hundene hadde selvfølgelig pyntet seg til anledningen, men kun jentene ville være med på bilde :-) Her fra venstre Milla, Lotta og mamma Fanny.
20141223_jenter_juletre

Lille sniken Kaiser fant frem pakken sin helt alene fra haugen med julegaver, og åpnet den uten at vi var klar over det :-) Plutselig så hørtes det pip-pip-pip fra under stuebordet, og der låg Kaiser og koset seg med sin nye boll :-) De andre hundene måtte også få åpne sine julegaver da, så det var skikkelig pipekonsert en stund! Etter noen minutter klarte vi dog ikke mer, og ball ble byttet ut med tyggebein.. :-)
Kaiser_julegave

Trur ikke at Milla er vant til å få ligge i hverken sofa eller seng, for hun prøvde aldri å gå opp selv, uten måtte bestandig bli invitert :-) Så hun ble no ‘lurt’ opp av og til, enda hun som regel ikke lå særlig lenge før hun gikk ned å la seg på gulvet igjen :-)
20141226_Milla_sofa

Julaften gikk vi en finfin tur oppe i Sørskogen :-) Det var omtrent siste dagen denne jula hundene kunne gå løs på tur, for så begynte det å snø…. og når 1,5 m snø var kommet, så begynte det å regne.. :-S
20141224_tur

Tur fikk de ihvertfall uansett, men i stort sett bare etter veier :-) Nå er det uansett ikke noe problem med slike snille hunder i hus – her er alle jentene foran peisen; Fanny, Lotta og Milla :-)
20150104_alle

Og bare søte Milla <3 20150104_milla

Har også møtt Delta på nyåret, men glemte å ta bilde av gladjenta :-) Skal huske det neste gang :-) Nå flytter de mest sannsynlig oppover igjen til sommeren, så da får vi vel se mere av henne fremover igjen – blir artig det :-) Merker at mine jenter kjenner henne igjen, og spesielt Fanny blir veldig glad når hun ser datra si igjen, enda hun må brumme og styre litt – misstenker dog at det er mest for syns skyld :-)

Fikk også julehilsen av frøken Lara! :-) Er lenge siden jeg sett henne nå, og bestandig morsomt å få bilder av sjokoladebollene mine <3 Lara_jul14

Her er storebror Dennis som koser seg foran ovnen. Veldig koselig å få bilde av han og :-)
Dennis_jul2014

Godt nytt år allesammen! :-) Håper at dere alle får et fantastisk fint 2015, med masse nye utfordringer, moro og glede! :-)

God Jul og nappings :-)

God jul også fra Finnmark! :-)

2015 Milo før napping og jul

Her er Milo ny-nappet og klar for tur :-) Han og Ollie er fremdeles veldig like, ser også ut til at de begge to har lysnet littegranne :-)

2015 Milo nappet med vest 2015 milo nappet ørene

NisseTruls!

Har vært dårlig med blogging i jula men her kommer et bilde av Truls som ikke er så «förtjust i att ha mössa» :-)  Søt liten nisse er han uansett :-)

2015 Truls Nisse

God Jul! :-)

Ønsker alle våre venner og kjente en skikkelig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!! :)
Godjul1

Proff fotograf til alle de fine bildene er verdens flinkeste Yvonne Andreassen! :-)
Takk igjen for alle fine bilder! :-)

Julehilsen fra Skjervøy :-)

Vi har fått julehilsen fra gutta boys på Skjervøy! Det er rart å se hvor lik Sunny og Lillebror er på noen av bildene, kanskje det er så enkelt at når man er Lillbror så ligner man rett og slett på storebror? :-)

Sunny og Lillebror

Julehilser fra B-kullen + tante Selma:-)

Litt sent kanskje, men bedre sent enn aldri er det jo noe som heter :-)

En ting som er så hyggelig med jula, er alle julehilser man får :-) Masse bilder på sjokoladebollene våre, og på vakre Selma som har feiret jula i Ålesund :-) Her kommer noen av bildene:-)

bosse_jul13dennis_231213gosta_jul13
Først ut er de tøffe guttaboys, fra venstre Bosse, Dennis og Gøsta :-)

lara_jul13lotta-fanny-delta_nyttar14
Så kommer Oslo-berta Lara, samt en liten treff som vi hadde på nyåret med Delta :-) Lotta lengst til venstre, Fanny i midten og Delta til høyre :-)

milla_jul13selma_juletre
Søte Milla er også Oslo-berte, og det er jo da også vakre Selma (enda julen ble feiret i Ålesund hos familien der :-)).

Bestandig like hyggelig å få bilder og enda jeg kanskje ikke bestandig er like flink til å legge de ut på bloggen, så setter jeg veldig stor pris på de altså! :-) Tenk, snart er sjokoladebollene hele 4 år! Tiden flyr! :-)

Julehilsner! :-)

Vi har mottatt mange fine julehilsner, både i postkassa, mailboks, sms og FB. Tid til å blogge har det vært dårlig med i den siste tiden, men her kommer det noen bilder/hilsner :-)

Fra flotte Frida Flat og Else

 20131223_130549 20131223_131651

Fra Kirsti og hennes vakre Beardiser i Nordland

 julerkort fra Kirsti

Fra flotte Filip og alltid perfekte Balder (Majas barske sønner :-) ) Rampedatra Abby som rømte inn på barnerommet med bamsen når julevasken skulle taes :-)

filip god julIMG_0647Abby

Julehilsen fra Mia har jeg å fått i dag, de hundene ser veldig kjente ut :-) Hun påstår at de ser på tre nøtter til Askepott :-)

Balder sjø

 

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter