Utstilling

NKK Tromsø!

I år skulle vi ikke til NKK i Tromsø, så ingen pelser var preparert i god tid. Men etter litt sånn manipulering av søster og gode venninner så endte vi opp med å ta oss en tur likevel :-)

På fredag så var det nappings og siste fiksing av håret sammen med unge lovende Ingvild (skulle ha hatt bilde av ho, men det ene jeg kom på inne i bobilen etterpå ble bare grums, mulig det ble litt mye vin:-)) Begynner å føles ut som vin og napping bør være en årlig tradisjon :-)

Hector, ferdig! (hadde ikke fått bygget flere lag, så var litt sånn Trumph ish, men heldigvis godt med hodehår:-))

Hector Nappet

Etter fiksing så fulgte vi Ingvild hjem og da fikk vi se Roger Moore (eventuelt Mår) en artig kar som ikke var særkilt redde for oss. Det til tross for at det var tre små som ble veldig gira av å se han springe inn og ut av steinene :-)

1 23

Etter litt shopping (ikke mye assa) lørdag så dro vi ut til Mandela sletta, etter å ha måtte vente til etter finalene så fikk vi fine plasser og sola kom å varmet oss sol-hungrige nordlendinger. Vi bestilte mat fra Lotus og koste oss i godværet og kaoset :-)

IMG_6311 IMG_6313 IMG_6301 IMG_6299

NKK dagen var overskyet og småregn men det var trivelig likevel. Hector var i letteste laget og Thea fikk i kritikken «Hun har vært hjemme til alle måltidene» hvilket er helt saint! :-)  (kjente jeg tok litt i for å få løftet henne opp på bordet, hi hi) Så det ble 1 premie på de begge – og Thea ble beste veteran (hun var tross alt eneste gamle hunden der :-)) Flirer enda av de flere av tingene i kritikken hennes for den beskriver henne veldig godt, «søtt hode», «muntert uttrykk» og avsluttes med Glad&munter :-) Ja ja, hun skal slippe å bli stilt mer nå, den kroppen virker å være litt for rund og trinn uansett hvor mye fokus vi har på å gå ned noen gram :-)

 

Her er Hector, han var utrolig fin i ringen, synes ikke jeg helt får han til strekke seg ut i trav i ringen slik han gjør når vi går tur, men han sto med halen til værs hele tiden og lenge!:-) Han var også veldig flink på bordet denne gangen. Han er så enkel å ha med å gjøre den guten altså. (Mora laga no litt sånn drama for hun måtte sitte i bur og det var noen skumle engelske bulldog som pusta og stønna ved siden av :-))hector tromsø show hector tromsø show står 2

Og tjukkeberta vår, synes no hun ser nydelig ut i all sin frodighet :-) Når hun fikk gavekortet sitt (hele 25,- kroner)  for beste veteran så sa ringsekrær lattermildt «Nå må dere ikke bruke alt på mat da :-)»

Til tross for at vi drømte om ck og alt det der så var det en veldig trivelig dag i ringen. Når vi senere får se at Ronja og Ellen tar det etterlengtet storCertet så var ble det faktisk en super tur! :-) Så er Ronja Norsk og Svensk utstillings champion, gratulere!! Lille Abby fikk 1 premie hun med.

thea tromsø show står thea tromsø show går

 

 

Sommerferie Show!:-)

Vi stilte både Hector og Pernille i Piteå og Kemi. Angret litt på det ettersom da må jeg jo prøve å følge med på pelsen og unngå at de bader før vi stiller. Ikke så lett når de oppfører seg mer som otere og vil ikke annet enn å bade og kose seg i varmen. Pernille så mest ut som ei lørve og Hector burde fått bygget litt mer pels. Men – det som var genialt med å være på show var at Birger fikk se han og vist meg hvor hodehåret skal starte/stoppe. Nå er det mange som har forsøkt å forklare meg det, men denne gangen tror jeg det endelig synket inn :-) Det som også var greit å skjønne er hvordan vi gjør det under haka, stakkars Pernille så ut som en and ettersom jeg hadde tatt hele veien fram, men burde ha stoppet halvveis.

«Bestfar» Birger likte veldig godt Hector, fin størrelse og det eneste som gjenstod var finnishen på nappingen :-) En vakker dag så får æ nok til! :-)

Piteå: I ringen sto Hector som en gud, men slet med å holde han i ren trav. Det slo meg plutselig at jeg burde naturligvis ha trent litt :-) Men bortsett fra det så var han veldig flink og ble nummer to i åpen klasse med CK. Likte veldig godt hanhunden som vant så da er det jo greit :-) Trivelig dommer var det også.

Piteå 17.07.2016 SKK Piteå Internasjonal, Liselotte Johansson, Åpen klasse, Excellent, CK, BH5 (?)

Vel-balansert han-hund. Utmerket hode og uttrykk. Bra bitt. Noe rak i skulder. Korrekt beinstamme. Sterk rygg. Utmerket hale. Rør seg vel og utmerket pels.

Fotograf Elisabeth Lind, takk!

IMG_2275

Fotograf Mia, takk! :-)

IMG_2251 IMG_2252

I Finland vinner Hector åpen klasse, og ettersom det var ingen CK utdelt tidligere og det var kun finske champion i champion klassen så øyner vi et lite sekund det finske certet for gull-ungen. Men ingen CK deles ut i åpen hanhund klasse. Denne dommeren deler ei heller ut CK i damenes Champion klasse så han var ikke akkurat glepphendt med CK`ene :-)  Kritikken er imidlertid ok og nå hadde vi trent å trave og det var deilig å kjenne at noen minutters innsats ga valuta :-)

Kemi 27.07.2016 Kemi Internasjonal, Helon Tenson Åpen klasse, Exellent, AK1,

Well proportioned, typical male. Good hend. Very corret topline. Deep chest. French standing, Good angulation. Free movement. Good coat.

Samme dommer for Pernille, burde så absolutt tatt av henne mer pels så hadde hun virket lettere i kroppen og fått fram den vakre halsen sin. Men torde ikke for var redd det ble bare hull – og badingen hadde ikke hjulpet på :-)

Kemi 27.07.2016 Kemi Internasjonal, Helon Tenson, Champion klasse, Excellent, CH2

Substanceful bitch, Flend? & expression. Should be more typical, Slightly short neck. Compact body. Stands correctly. Free movement.

IMG_7529

Her er kritikken fra Piteå, her får hun sin CK og det jækla RESERVE cacibet :-) Er i grunn veldig fornøyd, synes ikke Pernille var spesielt lekker i pelsen for dagen. Men hun gikk med trykk og humor og da føles det i grunn alltid greit.

Piteå 17.07.2016 SKK Piteå Internasjonal , Champion klasse, Exellent, CK, Reserve Cacib, BTK3 

Fin størrelse. Feminint hode med små fine ører. Saksebitt. Litt rak i skuldre og overam. Noe kort hals. Utmerket brystkorg. Rør seg vel, utmerket pels.

Likte denne dommeren veldig godt, veldig snill og rolig med hundene på bordet. Og i år var det søte CK rosetter i Piteå.

I Sverige får man med seg en rosett om man viser kritikken og den neste koster kroner 20,-. M.a.o. langt billigere enn hva vi er vant med her :-)

IMG_2265

Ut på tur! :-)

I helga har vi vært på NKK i Tromsø, og det i skikkelig skitvær! Regn, vind og kaldt omtrent hele helgen. Jeg giddet ikke å stille noen lørdag ettersom de har det de trenger nasjonalt.

På NKK ble det «bare» Excellent på begge to. Hector  er fremdeles en skranglete tenåring og det hjalp absolutt ikke noe at han var hardt nednappet. Ei heller at jeg fremdeles ikke har skjønt hvordan det skal gjøres :-) Lyspunktet må være at dommeren kom etter å sa at «han her kommer til å bli virkelig flott, han må bare modne seg ferdig» :-)

Pernille er så laber for tiden at jeg går rundt å bekymrer meg for at hun kan være i dårlig form. Skal måle feber i et par dager bare for å forsikre meg at ikke hun har det, men mest sannsynelig er det sikkert bare at hun tror hun venter seg fantasi-valper etter løpetiden. Jenter altså! :-)

Her er kritikkene

19.06.2016 NKK Tromsø, Åpen klasse Ecxellent, konk 2, dommer Petter Fodstad

Trivelig men uferdig. Bra hodet og uttrykk. Bra hals, bra skuldre. Savner masse i kroppen. Står bra på bena. Velbåret hale, bra bakben, utmerket pels men kunne ha vært trimmet bedre til utstilling. Trenger tid for modnes.

IMG_7262

19.09.2016 NKK Tromsø, championklasse, Excellent, konk 1, dommer Petter Fodstad

Kraftig tispe, bra størrelse. Noe runde øyer, bra ører. Aningen løs i front. Stram overlinje, velbåret hale. Beveger seg bra fra siden. Trang bak, bra pels.

Men, til tross for skitvær så var det en veldig trivelig tur. Hector er en drøm å ha med seg og blir alltid godt mottatt av hele Bekkfarets Caravan club! Han glir liksom rett inn uten noe tull og tøys. Det virker også som han synes det er fint å være med på tur, bolser seg i senga  – og har fulgt nøye med i nabo-bobilen der snerte pudle-frøkner bodde :-)

Thea, Hector og Pernille

Ettersom Thea ikke fikk komme ut under showet var det hun som fikk prøve Smeller i dag. Hun fikk skryt av å være en veldig avbalansert og konsentret dame – og at det vistes at hun hadde fått jobbet med luktdiskriminering før. Thea på sin side digget denne aktiviteten, pølse-bitene strømmet jo på! Hadde vært veldig morsomt å gått et slikt kurs, men vi får se hva vi rekker ila året :-)

Smeller Thea

Var litt artig med det at hun var for stutt til å klare å plukke snopet uten å måtte trå på brettet. Det er nok ikke alle som ville syntes at det var helt trygt men Thea lot seg aboslutt ikke affisere av det :-)

Det ble alt for korte turer i helga, men her er no i alle fall Ellen med hele hurven. Bare bittelitt surr i linene :-)

13435475_10201918856050606_9146334248158043588_n

 

 

Norsk og Nordisk Champion!

 I helga ble Pernille 3 beste tispe på NKK med storCeret i Harstad og kan nå titulere seg med Norsk og Nordisk utstillingschampion. Det skal bli koselig å søke NKK om titlene for dette certet har vi håpet på mer enn en gang før :-)

Ingen fine bilder av Pernille fra dagen så det får bli et gammeltbilde :-)

rosetter2015 bronsemerke 038

Fant ut på morningen at vi skulle ta inn på hotell istedet for å kjøre søndagsmorgen og det ble en veldig koselig og sosial helg. Deilig å kunne gå ut å ta et glass vin og enda deiligere å kunne gå ut å spise god mat. Det er trivelig på utstilling men kjenner veldig på at det er viktig å gjøre noe sosialt og koselig samtidig.

Vi hadde lånt med oss Hector og han er så fin å ha med på tur, det er aldri noe styr med den karen der. Ta heis og ligge på hotell med to eldre damer er lett som fjert for han :-)  Vi stilte også han og Thea, Hector ble 3 beste hanhund med CK og lille trinne Thea fikk faktisk også CK. Man har nemlig lov å ha litt sånn bestemorskropp når man er veteran :-) Trivelig dommer som målte alle Cairn Terrierene som entret ringen. Harald hadde tatt noen bilder med alle ble grønnsvarte, dette er det eneste som er litt ok.  Hector burde antakelig vært «ryddet» bedre i pelsen, men det får jeg forsøke å få til bedre neste gang :-)

IMG_5343 (863x1024)

Sliten gutt etter å ha vært med tur – og deilig å få kose seg med bein når man kommer hjem til mamma :-)

12053315_10208211492512890_1766849035_n (540x785)12092377_10208212816065978_1989621581_n (540x723)

EurodogShow!

Det har vært liten blogging den siste tiden, men nå kommer i alle fall noen ord og bilder fra EDS. Planen min var å reise uten hund men når Ronja fikk løpetid så fant vi ut at jeg bare tok med Abby dagen før. Lille Abby var en veldig rolig og snill lita frøken å reise med så det gikk bare fint. Hun og Ollie husket hverandre godt så det ble lek og kos hos Melissa og Markus :-)

Abby på fly-toget – og Ollie på yndlingsplassen sin :-)

abby på tur ollie at home

Ollie hadde fått tett og flott pels, men dog ikke lang nok – særskilt hodet manglet lengde. Men hun virker å ha god pels og desverre fortiden en god-rund kropp. Ollie er ofte med på jobben til Markus og der får hun ofte test hundesnopet de selger og det vistes på den deilige lille kroppen:-) Formaninger om at de må passe litt mer på ble gitt, men hjalp jo fint lite for showdagen :-)

På torsdagen kom Ellen og Ronja ned og Abby og jeg reiste ut til Lillestrøm for å møte de. Vi var nok et besynderlig syn der vi kom med hunde-bag`er, kofferter og en diger rosahundevogn men heldigvis møtte vi ikke kjentfolk på turen :-)

På fredag kom Melissa og May-Linn inn til Lillestrøm, desverre måtte de springe som gale pga veisperringer men de kom no fram. Ollie var som vanlig like blid og alert, virker som det er særdeles lite som forstyrrer den jenta der. Når vi endelig fant vår ring så lot vi henne ta seg en dupp i en bag som Melissa fikk til jul og som man kan åpne slik at den blir dobbel så stor. Genial sak faktisk! Ollie elsker den og la seg rett ned og slappet av (mora hadde garantert ikke klart å gjøre det sånn på øyeblikket i det kaoset som var :-))

Her er hun i bag`n sin når vi etter showet gikk å spiste litt :-)

ollie i bag

 Når det er vår tur så var det bare vekke Ollie og si «du nå skal vi trene litt» og hun var «jepp, jeg er klar» :-) Hun er så ukomplisert og lett at det er til å bli misunnelig av. Vurderte å bare stjele henne med meg nordover men tror ikke de lar seg lure til det :-) Kom på at vi ikke hadde trent noe stå sammen siden Kemi, men det var bare å sette henne  arbeidsmous og hun sto fint hun, bestemors lille rakkarprinsensse assa :-) I ringen hadde vi sett at det gikk fort, veldig fort. Så at for flere av guttene så fikk de kritikken før de hadde gått trekanten ferdig. En fellesrunde, kjapt på bordet og starte å gå så ferdig – så det var i grunn ikke noe å stresse for men ble nervøs likevel. Men Ollie fungerte like fint likevel om bestemora var litt sånn småkvetten :-)

i ringen på bordet i ringen fra siden stå bildet

Vi måtte ta i mot vår første blåsløyfe, men tok det ikke så tungt. Var uansett fornøyd med å gå med en alert og glad jente, vel vitende om at hun hadde vel mye på kroppen og ikke i sin beste pels. Beste Cairn-jenta i hele verden uansett :-) Markus burde virkelig starte å trene til LP eller AG, han har en super hund med stor arbeidslyst og konsetrasjon, om det er fullstendig kaos rundt oss har ikke noe å si for henne.

Cairn dømmingen ble forøvrig veldig forvirrende etter hvert – tror det ble konkludert med at det hadde blitt litt tull – men det var nydelige hunder som tok de gjeveste prisene. Så særskilt to hunder fra Hjohoo som jeg syntes var veldig lekre og vakre :-) 

Her er min favoritt fra guttesiden den dagen, en ung harmonisk og vakker gutt i mine øyer :-)

Rally

Etterpå måtte vi surre litt rundt å se på livet, men det ble alt for lite shopping denne gangen (hva gikk av oss?! :-)

En liten BIR vinner venter på fotograferingen sin :-)

vinner

Rompebilde! Ingen kan vel si at OldEnglishSheepdog ikke har de fineste rompene? :-)

rompebilde

På EDS dagen valgte Ellen å trekke Abby som var veldig berørt. Tror det var en fin beslutning, det er ikke så artig å entre ringen om de ikke synes det er artig. Hun var også påmeldt Cavalierspesialen dagen etter og da var Abby  i langt bedre slag – om ikke i sånn rakkar-Abby slag som hun være men klart bedre enn dagen før. Det ble desverre også en blå sløyfe for henne, men kanskje like greit for da måtte Mia dra for hun skulle på fest :-) Og jeg trengte å dra sammen med henne med alt stæsjet ettersom Ellen skulle videre til Stavanger med Ronja :-)

 Her er Mia og meg på tur tilbake, takk og lov at hun var med meg for det var ikke lett å ta tog og buss hjem med koffert, veske, hundevogn og hund assa :-)

på toget

Vara vil man inte vara! :-)

Sommerferiens siste utstilling var i Kemi (internasjonal) og her fikk lille OlliePolly nok en CK – så fornøyd med at vår lille kråkebollejunior har gjort det så bra hos så mange ulike dommere. Kritikken står på finsk så er ikke godt å si hva som står der, men det får så være :-)

Ser også at finnene har en del andre felter på kritikk skjemaene sine enn hva man har i Sverige og Norge. F.eks så har de felter rundt størrelse, kan håndteres, vegrer seg, aggressiv, aggressiv mot andre hunder, har normale testikler og et par til som jeg ikke skjønner. Om denne informasjonen er tilgjengelig for alle så er det jo interessant i forhold til avl. Men har ikke våget meg utpå de finske avls-data sidene for skjønner jo ikke noe :-)

Pernille fikk også sin CK, hun har gått for denne dommeren før og tok da sitt andre finske cert. Når Pernille blir beste champion-tispe av tre stk så var det spennende å gå vinnerklassen. Men den finske dommeren satte en finsk AK tispe først, så det ble det med kjedelige reserve cacibet denne gangen også. Men kan ikke klage, selv men hentesveis på hodet (har raket det meste av nå når vi kom hjem :-)) og lite pels på en bakfot så står hun likevel som nummer to av 8 (tror jeg) som hadde fått CK denne dagen. Det som var en opptur var at Pernille var i god-slag igjen og det var deilig følelse å gå med en hund som trivdes i ringen. Har dessverre ikke bilder fra dagen for noen hadde vist glemt å trykke på «på-knappen» på kameraet :-)

IMG_4927

Kritikker!

Går itj så fort med bloggingen i disse dager, det er lite nettverk rundt omkring i Sverige og Finland :-) I skrivende stund er vi ankommet Kemi og sola har endelig kommet så dagen i dag blir nok tilbringet i en solstol :-) Deilig at vi har satt opp fortelt med luftegården rett utenfor slik at de kan springe inn og ut slik de lyster. Dvs alle unntatt Pernille da – hun er en jækel med å finne ut hvordan hun skal komme seg ut og løs. Har sagt at hun burde kunne i det minste stikke litt av når hun driver på slik men agendaen hennes er kun å få oss ut for å leke med henne.

Ollie er snart ferdig med løpetiden, takk og lov, hun er for tiden gjøger og plager Thea en god del. Har sagt til Thea at hun må bare si i fra skikkelig, men hun har jo en engels tåmodighet den hunden. Pernilles mangler enda pels på høyre bakfot hvilket gjør at myggen er uggen med henne om kveldene. Thea kan gå løs på turene her i Kemi, hun tusler bare sakte etter, enten er det fordi hun er melakonsk etter løpetid (hun bruker å bli veldig «drektig») eller så har hun muligens en løs fortann igjen. Ikke noe artig, men velger å vente til at vi kommer hjem for å eventuelt trekke den. Maja som vi trodde vi ikke kunne ta med oss i år er i god form, finner ingen forandringer på kulen hun har bak hodeknølen og ei noen nye, takk og lov. Håper vi kan få ha det slik i noen år til <3

Her er kritikkene fra de siste showene, er veldig fornøyd med starten for lille Ollie, 5 show med 5 1 premier, 4 CK og 2 CERT er ikke verst for en junior rampunge :-) Pernille har fått CK på alle show hun har vært med på (og det til tross for manglende pels på en fot) kan ikke annet enn å være superfornøyd med det, selv om drømmen om det siste cacibet naturligvis er der. Men dette er nok hennes siste utstillingssommer, jeg ser at hun synes det er langt mer givende å få jobbe med lydighet eller spor enn akkurat det å være fancyspancy i ringen :-)

JuniorRampOlliePolly! Bildet er tatt av Kristin Cocker/Kennel Nespho :-) Dette er i Piteå, Ollie med løpetid og langt mer roligere enn jeg har vært vant til fra hennes side, men hun sto som en statue og det så lenge som helst :-) Markus skal få trene opp alle mine hunder om han vil det!:-)

11713411_10153569253344474_1966281644_n

Bodø, Norsk Kennel Klubb 28.06.2015, Kimmo Mustonen, Junior class, Excellent, 1, CK

Excellent type. Very good size and prop. Very good feminine head, good bite. Good eyes and ears. Keen expression. Very good topline, enough angulations. Good body, enough bones, good coat quality. Good movement. Very good terrier temperament :-)

 

Bodø, Norsk Kennel Klubb 28.06.2015, Kimmo Mustonen, Champion class, Excellent, 1, CK, 4BTK

Excellent type. Very good size and prop. Correct bite. Very good eyes and ears. Typical expression. Excellent topline. Strong body. Enough bone. Very good coat quality. Good movement. Excellent temperament and well shown

Piteå, Svensk Kennel Klubb 4.7.2015, Marja Talvitie, Junior class, Excellent, 2

Mycket trevelig ung tik. Mycket bra typ. Bra huvud, kunde vara bättre vinklad fram, bra överlinje och svans. Valvinklad bak, mycket bra palskvalitet. Behöver tid.

Piteå, Svensk Kennel Klubb 4.7.2015, Marja Talvitie, Champion class, Excellent, 2, CK

Mycket bra typ. Bra huvud och uttryck. Mycket bra hals, överlinje och svans. Aning kort kors, borde vara bättre vinklad fram, välvinklade bak. Mycket bra pals. Rör sej mark trängt bak.

 

OlliePolly did it again! :-)

På lørdag var Ollie på sitt tredje show og tok sin 3 CK og andre CERTET. Hun vil dermed ikke kunne ta i mot flere småcert før etter fylte 2 år. Denne gangen hadde hun takkoglov 4 føtter oftere i bakken enn hun hadde søndagen i Tromsø :-) Hun er en drøm å handle, går med saft i steget og har en kraftfull stå. Får litt dejavu til den unge Pernille :-) Markus har grunntrent henne veldig godt for med en gang hun skjønner vi skal «trene» sammen så er hun konsentrert og arbeidsvillig. Nesten litt i overkant høyt arbeidsmoral for hun vil jobbe opp mot meg selv når jeg forsøker å «pause» henne litt når de andre i klassen bedømmes. Ikke så farlig i grunn for hun virker å ha ungdommens utømmelig energi-kilde å hente av :-) Her er kritikken og et par bilder som jeg har fått fra Ingvild i fra Tromsø helga :-)

11536419_10153383617395406_3542306874218339856_o 11406480_10153383618205406_7690027479800121407_o

Bodø, Salten Brukshundklubb, Kevin Brown, Junior class , Excellent, 1, CK, CERT,2BTK

14 mnd av god type og størrelse. Feminint hode Velplasserte ører og øyner. Korrekt bitt God hals og skuldre. God front, bein og ??. Korrekt kropp og topplinje. Vell ansatt hale, vel vinklede bein. Beveger seg godt.

Loser-Certet og Loser-Cacibet :-)

 Paulina har lært meg et passende uttrykk for det å stå som nummer 2 når man sikler etter 1 plassen og det er Loser-certet og loser-cacibet :-) Men klarer ikke å være misfornøyd med helga for lørdag ble hun beste tispe og BIM (skulle egentlig ikke stilla da, men surra litt med påmeldingen :-)) og søndag nummer 2.  Det var flere vakre Championdamer og andre flotte tisper så helt greit å bli plassert bak en nydelig rød champion tispe. I ringen var hun ikke så alert som hun normalt bruker å være men det er kanskje ikke så greit når man er skinndrektig og lurer på hvor hun hadde Skybert valpene sine :-) Det er bra slikt går over, fikk seg en økt på agilitybanen i dag og da var det mer en nok fart for meg, blir jo helt stressa over å slite med å henge med henne :-)

Her er hun med 3 av avkommene sine :-)

2015 Tromsø show 077 - Copy (1024x462)

Pernille sine kritikker:
Tromsø Hundeklubb, Marie Pedersen, Champion class , Excellent, 1, CK, 1BTK, BIM
5 år  tispe. Velproposjonert god type. Fine små spisse ørerer og korrekt bitt. God hals, topplinje og halesvans. Velutviklet brystkasse. Godt framme på for-fotene. Sterkt og stabilt bakparti. God pels. Korrekte bevegelser.

Tromsø NKK Internasjonal, Margret Möller-Sieber, Champion class , Excellent, 2, CK, 2BTK, Reserve CERT, Reserve CACIB
Nearly 5 years. Excellent breed type. Feminine head and expression. Excellent angulations. Ecellent topline and taleset. Excellent coat texture and colour. Moves and shows very well.

Ollie har debutert i utstillingsringen!

Skulle egentlig skrive alle resultater fra helga men det går altså i full rulle hele tiden – og særskilt i helgene :-) Så starter med Ollies deby i utstillingsringen – og hvilken start på ei lita ei som jeg hadde små forhåpninger til. Hun ser liksom lita, lurvat og uferdig ut vår elskede OlliePolly :-) Nå er det jo også litt vanskelig å se hvordan hun ser ut også, for det er jo ikke særskilt ofte hun står i ro på alle 4:-)

Det er stor forskjell på å ente ringen med Hector kontra Ollie. Han går og oppfører seg som en voksen kar, hun derimot må man følge med hele tiden. Hvis ikke er det hopp, sprett eller sågar stå på to og vifte med for-labbene. Om jeg er for treg så kan hun å finne på å lage «Lillelyden» og se på meg med sine små rakkarøyer :-) Når vi gikk så  slang hun ut forbeina og showet, hun syntes det var bare artig å få ei treningøkt i ringen:-) Vi burde nok trene mer på å gå med å se rett fra og trave med litt mindre «juhuuu» – men Markus har jo trent en god del på FVF og vil (heldigvis) jobbe med lydighet så det får bare være at hun kan virke mer løs enn hun faktisk er. Fikk kommentarer at det var veldig kos å se en junior som tydeligvis elsket å være inne i ringen, dog ikke på bordet – men på bakken :-)

2015 Tromsø show 077 - Copy (2) (672x967)

Tromsø Hundeklubb, Marie Pedersen, Junior class , Excellent, 1, CK, CERT, 2BTK
14 mnd. Tiltalende type. Deilig hode og uttrykk. Fine små spisse ører. Korrekt bitt. God hals, topplinje og halesvans. Velutviklet brystkasse for alderen. Godt framme på for-fotene. Sterkt bakparti. Korrekt pels

At hun fikk CK og sto rett bak mor si som 3 beste tispe med fine chamiondamer både foran og bak seg på Interansjonal utstilling hadde vi ingen forhåpninger om, men det gjorde vår lille kråkebolle :-)

Tromsø NKK Internasjonal, Margret Möller-Sieber, Junior class , Excellent, 1, CK, 3BTK
14 mnd. Excellent breed type. Feminin head and expression. Excellent angulations. Excellent topline and tale set. Excellent coat texture and colour. Lose in moment.

Følg oss via mail

Skriv inn din mail adresse,hvis du vil ha beskjed om oppdateringer.

Bli med blant 8 andre abonnenter